Te-ai hotarat sa iti schimbi masina? Perfect! Iti spun din start ca cea mai buna si sigura varianta este un dealer auto care comercializeaza autoturisme noi si rulate. In cazul masinilor rulate riscul de a cumpara un autoturism cu probleme este redus la minim pentru ca toate vehiculele sunt verificate atent in service-uri partenere.

Un dealer auto nu isi permite “sifonarea” imaginii, motiv pentru care se va asigura ca autoturismele vandute sunt in cea mai buna stare si au kilometrajul real. Poti beneficia de garantie de pana la 3 ani pentru autoturismul rulat achizitionat si ai parte de consulatanta de specialitate.

Cumparand de la o persoana fizica nu ai garantia unei verificari temeinice si nici asumarea unei raspunderi privind calitatea autoturismului.

Cert esta ca poti achizitiona masina visurilor tale cu ajutorul unei solutii de finantare, si anume:
📌Leasing auto
📌Credit auto
📌Credit pentru nevoi personale

Care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei variante de finantare? In functie de acesti parametri si de experienta consultantului de vanzari autoturisme poti lua cea mai buna decizie pentru tine.

Autoturisme noi si rulate cu leasing auto

Desi leasingul era in trecut o metoda de achizitionare a autoturismelor noi, de ceva timp, cei care isi doresc masini putin rulate sau din ani recenti au devenit receptivi la aceasta forma de finantare. Ce trebuie sa stii in cazul unui leasing auto este faptul ca tu nu vei fi proprietarul masinii, ci societatea de leasing. Este ca o inchiriere, ratele fiind achitate lunar pana la achitarea integrala a contravalorii masinii, intr-un termen stipulat, bineinteles.

In ultima peioada Leasingul Financiar a devenit o metoda de finantare preferata de companii pentru a achizitiona masini second hand relativ noi. Putem spune ca produsul de leasing este dedicat in special firmelor platitoare de TVA. Perioada de finantare poate varia de la un an pana la 6 ani, in functie de vechimea masinii. Conditiile de acordare sunt destul de flexibile, solicitandu-se avans incepand de la 10%.

vanzare autoturisme noi si rulate Brasov

Asa cum spuneam mai sus, ai atat avantaje, cat si dezavantaje. Daca ii spui cuiva ca ai o veste proasta si una buna, in 90% din cazuri, va dori sa incepi cu vestea proasta. Deci hai sa vedem care sunt dezavantajele leasingului:
📌Avans, ai nevoie de un avans de minim 10% din valoarea masinii
📌Comisioanele societatilor de leasing
📌Trecerea in proprietate doar dupa achitarea integrala
📌Asigurare CASCO obligatorie

Hai sa vedem si avantajele leasingului auto:
📌Conditii flexibile si negociabile
📌Posibilitate de deducere TVA
📌Ai toate taxele (RCA, Casco) incluse in rata lunara
📌Aprobare usoara
📌Ai masina in garantie
📌Solutie ideala pentru firme

Autoturisme noi si rulate cu credit bancar

Creditul auto este o forma preferata de persoanele fizice. In cazul creditarii, viitorii proprietari de autoturisme noi sau rulate pot alege intre cele doua variante in functie de valoarea masinii, starea acesteia (auto nou sau rulat) si de conditiile de eligibilitate impuse de fiecare banca in parte.

Iata inca o data de ce ai nevoie de un consultant de vanzari auto foarte bun si cu experienta. El este cel care te ajuta la intocmirea dosarului si care te poate indruma catre o varianta cat mai comoda si rentabila pentru tine. Daca decizi sa achizitionezi o masina este bine sa cauti un dealer auto care o reputatie buna, lucrul acesta il poti face consultand platforma Google si verificand recenzile date de clientii respectivului dealer auto. Aici ne incadram noi, DRIVE LINE BRASOV, dealer auto care vinde atat masini noi cat si rulate si care iti ofera servicii ce cea mai buna calitate.

Iti recomandam si articolul „Autoturism La Comanda Prin Drive Line Brasov„. Descopera care sunt avantajele unei masini noi sau second hand la comanda.

Dezavantaje credit auto:
📌Conditii de aprobare reglementate de BNR
📌Asigurarea integrala a autoturismului prin CASCO
📌Imposibilitatea de a instraina autoturismul pana la finalizarea creditului

masini in leasing sau cu credit

Avantajele cumpararii unui autoturism cu credit bancar
📌Esti automat proprietarul de drept al autoturismului, nou sau uzat
📌Cu cat avansul este mai mare, cu atat rata este mai mica
📌Recalcularea dobanzii la achitarea anticipata a creditului
📌Dobanda fixa sau variabila
📌Procesare rapida

Asa cum vezi, finantarea cumpararii de autoturisme noi si rulate este variata si cu siguranta te poti incadra intr-una din variantele de mai sus. Un dealear auto profesionist iti va fi alaturi atat in alegerea unui autoturism care sa iti satisfaca dorintele cat si in gasirea unei solutii de finantare avantajoase.

Contacteaza-ne!
office@driveline.ro
0734/680438- disponibil si pe Whatsapp
0732/530361- disponibil si pe Whatsapp

Consulta si catalogul nostru electronic!
www.driveline.ro